Despre noi

SERVICII INTELIGENTE DE GESTIONARE INTEGRATA A DESEURILOR


Total Waste Management este un furnizor integrat de servicii de management al deseurilor ce opereaza la nivel national. Compania este parte din Green Group, cel mai mare investitor din industria verde din România si detinatorul unui parc integrat de reciclare in Europa.

Platforma logistica pe care o detine Total Waste Management – flota de masini, infrastructura, know-how  ii permit atat colectarea deseurilor reciclabile direct de la populatie, cat si colectarea directa din HORECA, clientii industriali sau rezidentiali. Toate materialele colectate sunt trimise direct si sigur catre fabricile de reciclare din Romania.

Prin activitatea sa, compania vine in completarea sistemului  existent de management  al desfeurilor la nivel local. De asemenea, prin raportarea cantitatiilor colectate catre primarii, Total Waste Management contribuie la atingerea tintelor de reciclare impuse de Uniunea Europeana.

"Total Waste Management este o veriga importanta in sistemul de preluare de la generator si predare a deseurilor catre fabricile de reciclare din Romania. Trebuie sa devenim constienti de beneficiile economiei circulare, dand astfel sansa crearii unui viitor durabil atat pentru mediu, cat si pentru companii" -  Constantin Cristea, Director General TWM

Autorizari si acreditari

Misiunea noastra: gestionarea eficienta si sustenabila a deseurilor, catre un viitor cu zero resurse la gropile de gunoi, prin respectarea celor mai inalte standarde de protectie a mediului, de sanatatate si securitate in munca.

Servicii personalizate

Total Waste Management asigura managementul integrat al deseurilor pentru

Clienti Industriali

&nbsp
greenglass1

Total Waste Management va ofera servicii integrate de gestionare a deseurilor, plecand de la o evaluare a fluxurilor de deseuri pe care le generati.

linie

Institutii si cladiri de birouri

Va oferim servicii integrate, de la infrastructura pentru sortarea deseurilor, pana la colectare si transport in siguranta direct in fabricile de reciclare din Romania.

linie

Retaileri si locatii HORECA

Eficienta si productivitatea sunt esentiale pentru dumneavoastra, dar, in acelasi timp, vreti sa tineti sub control costurile si sa va indepliniti obiectivele de mediu.

linie

Populatie

&nbsp

Avem cele mai bune solutii de sortare si depozitare a deseurilor, colectare direct din fata casei sau infrastructura moderna pentru colectarea deseurilor.

linie

Istoric Total Waste Management

2012

In anul 2012 este infiintata compania Total Waste Management.

2013

Lansarea primei statii inteligente SIGUREC PRIME, ca proiect al grupului de reciclare.

2014

Accesarea de catre Total Waste Management a Fondurilor Norvegiene pentru dezvoltarea infrastructurii de colectare SIGUREC la nivel national

Lansarea aplicatiei de mobil SIGUREC

2015-2016

Lansarea in Bucuresti a proiectului pilot de colectare de la domiciliu - SIGUREC MOBIL

Lansarea proiectului SIGUREC CITY

Extinderea infrastructurii SIGUREC in 36 de orase din Romania