Green Group a lansat aplicatia SIGUREC pentru smartphone si tableta

BUCURE?TI - 07 octombrie 2015, Green Group lanseaza aplicatia SIGUREC pentru smartphone si tableta, disponibila pe sistemele de operare iOS si Android.

Odata cu lansarea aplicatiei, Andreea Marin devine ambasadorul proiectului SIGUREC si, totodata, primul utilizator al aplicatiei. Într-un film tutorial, Andreea explica motivele pentru care a ales sa se alature acestui proiect, precum si modalitatea de folosire a aplicatiei.

Cu un design prietenos, aplicatia SIGUREC vine in ajutorul celor care doresc sa trimita deseurile la reciclare, oferindu-le acces la serviciul de preluare direct de acasa, SIGUREC MOBIL. Utilizatorii acestui serviciu sunt recompensati pe loc cu vouchere de reducere la cumparaturi.

Totodata, aplicatia ofera posibilitatea sa:

• inregistrezi si monitorizezi performantele de colectare, prin scanarea voucherelor eliberate de oricare dintre sistemele inteligente de colectare SIGUREC.

• calculezi cantitatea de CO2 salvata prin sortarea si trimiterea deseurilor spre reciclare.

• te inscrii la concursuri cu premii, in functie de performantele de colectare.

SIGUREC, un acronim al expresiei "sigur reciclare" este un proiect al grupului de reciclare Green Group, care a luat nastere in 2013, prin lansarea primei statii automatizate SIGUREC de preluare a reciclabilelor. La momentul de fata, SIGUREC este cea mai moderna solutie de colectare pentru materiale reciclabile, prezenta in parcarile sau in incinta supermarketurilor, in peste 30 de orase din Romania.

Solutiile SIGUREC sunt automatizate si au la baza un software inteligent care identifica deseurile, le inregistreaza si, in felul acesta, se asigura trasabilitatea materialelor de la clienti catre fabricile de reciclare. Totodata, ofera recompense sub forma voucherelor de reducere la cumparaturi, in functie de tipurile de deseuri si de cantitatile acestora.

Odata cu aplicatia SIGUREC si serviciul SIGUREC MOBIL de preluare a deseurilor de la domiciliu, Green Group lanseaza si cel mai interactiv concurs de reciclare, in perioada 07 octombrie 2015 - 31 martie 2016. Astfel, cei care aleg sa trimita deseurile in fabricile de reciclare prin sistemele inteligente SIGUREC, primesc vouchere ce includ un cod QR si un cod numeric unic. Prin scanarea codului QR prin aplicatia SIGUREC, sau prin introducerea numarului unic pe site-ul www.sigurec.ro, utilizatorii acumuleaza puncte cu care se pot inscrie la concursurile active. În functie de punctele acumulate, la finalul campaniei se extrag 2000 de seturi de sacose pentru colectarea deseurilor, 15 biciclete Pegas, 3 tablete iPad mini, 2 trotinete electrice E-twow, 2 telefoane iPhone 6 si marele premiu, o masina Toyota Yaris Hybrid.

Despre Green Group:

Green Group, singurul parc industrial de reciclare a deseurilor din Romania, cuprinde sase companii: GreenTech SA - recicleaza deseurile de mase plastice, GreenFiber International SA - produce fibra sintetica poliesterica si banda din PET 100% reciclat, GreenWEEE International SA- trateaza si recicleaza deseurile electrice si electronice, GreenLamp Reciclare SA - trateaza si recicleaza deseurile de echipamente de iluminat uzate si Greenglass Recycling- recicleaza materialele de sticla si Total Waste Management SRL, furnizor integrat de servicii de management al deseurilor.

sigurec-app

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Download-from-Android
 
 

 

download-IOS

Comments are closed.