SIGUREC PRIME

SIGUREC PRIME - STATIA INTELIGENTA DE COLECTARE

Fa cunostinta cu statia inteligenta de colectare SIGUREC

SIGUREC PRIME este o statie compacta de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje si echipamente electrice si electronice, cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat. Localizata in parcarile hipermarketurilor, SIGUREC PRIME integreaza aparate de colectare de ultima generatie, care identifica si inregistreaza deseurile aduse si rasplatesc utilizatorii cu vouchere de cumparaturi utilizatorii.

Cu SIGUREC PRIME, utilizatorii pot colecta peste 10 tipuri de deșeuri, de la deșeuri de ambalaje PET, sticlă și aluminiu, folii, sacoșe, polistiren și alte recipiente de plastic, până la echipamente electrice și electronice, becuri și baterii.

Din 2013 până astăzi, 28 de stații SIGUREC PRIME au fost amplasate în orașele mari din România, fiind soluția perfectă pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de un serviciu de colectare a deșeurilor sigur și ecologic.

De la SIGUREC PRIME, Total Waste Management transportă deșeurile direct în fabricile de reciclare din România, unde sunt transformate în materie primă pentru industrii.

mai multe despre sigurec prime